19/03/2023

Référence

0138847

Description

Catégorie du métier

Conduite de transport de marchandises sur longue distance

Secteur d'activité

Autres activités spécialisées, scientifiques et techniques

Lieu d'activité

ANTWERPEN

Fonction

Votre profil

Formation(s)

Niveau d'étude Domaine d'étude

Expérience(s) professionnelle(s)

Durée Secteur
Pas d'expérience Conduite de transport de marchandises sur longue distance

Description libre

Het team “Truck Mounted” met 7 collega's verwelkomt graag een nieuwe collega als bedienaar van onze hoogwerkers, gemonteerd op een vrachtwagen. Als nieuwe collega werk je vanuit onze vestiging in Antwerpen en bedien je klanten voornamelijk in de regio Antwerpen/Limburg / Vlaams Brabant. Uitzonderlijk werk je in Nederland en heb je mogelijks een paar overnachtingen ter plaatse.

Je rijdt de vrachtwagen ter plaatse (je hebt dus een rijbewijs C nodig) bij de klant en daar help je de klant door de hoogwerker te bedienen. Je bent dus verantwoordelijk voor een veilig en correct gebruik van het toestel én voor de klanten dat ook zij op een veilige manier werken.

Het spreekt voor zich dat je vlot en correct weet te communiceren met klanten en collega's. Je bent service-gericht en je werkt graag buiten.

We voorzien een opleidingsperiode om de machines goed te leren kennen en het gebruik vlot onder de knie te krijgen. Als je last hebt van hoogtevrees dan wordt deze job wel een uitdaging want je bedient hoogwerkers die tot wel 70 meter hoog gaan!

Soms ga je blij klanten bepaalde machines bedienen (mini-kraan, roterende verreiker,...) wat de afwisseling in deze job versterkt.

Op dagen dat de machine niet verhuurd is, help je de collega Koermannen in de site in Antwerpen. Zo leer je andere types toestellen kennen en zorg je er mee voor dat de machines tijdig verhuurklaar zijn.

Je zorgt goed voor de vrachtwagens, je controleert de staat ervan en zorgt er voor dat de vrachtwagen zowel binnen als buiten net blijft. In samenspraak met de planning, zorg je ervoor dat je machine tijdig op onderhoud gaat en gekeurd wordt.

Kleine elektrische pannes aan de machine herstel je zelf of je overlegt met de techniekers in geval van grotere storingen.

Permis de conduire

Contrat

Régime de travail

Temps plein

Type

Intérimaire avec option sur Durée indéterminée

Commentaire (avantages)

Een warme, open werksfeer waar mensen centraal staan.

Een gezond en stabiel bedrijf met hoge werkzekerheid.
Een aantrekkelijk en marktconform salarispakket met o.a. maaltijdcheques en verzekeringen
Flexibele werktijden en aandacht voor een goede work-life balance.
35 dagen verlof met hoge flexibiliteit om deze zelf in te plannen.
Continue bijscholing met technische en andere trainingen.
Aandacht voor je fysieke en mentale gezondheid.

Bij interesse kan je ons contacteren via hubwvlzuid@adecco.be of op 056/59.10.90