Dernière modification : 22-11-2019

Référence

1806625

Description

Catégorie du métier

Agent administratif des opérations bancaires

Secteur d'activité

Autres intermédiations monétaires

Lieu d'activité

DEINZE

Fonction

Om onze klanten een goede en gespecialiseerde dienstverlening te kunnen bieden zijn we op zoek naar een 'Commercieel medewerker'. Onze kantoren bevinden zich in het Deinze-Aalter-Maldegem. In deze functie zal je onze klanten servicen en benaderen inzake diverse financiële diensten zodat je met overtuiging bankproducten kan verkopen in functie van de behoeften van de klant. Je doet dit op een proactieve manier en steeds vanuit een commerciële invalshoek met als doel bij te dragen tot de uitbouw van de klantenportefeuille en de verhoging van de klantentevredenheid. Hiervoor wend je jouw commerciële feeling aan waarbij je elke opportuniteit ter harte neemt of doorverwijst naar de andere specialisten. Op die manier verstrek je professioneel financieel advies waarbij je de klanten begeleidt in al hun financiële projecten zodat je een vertrouwensrelatie opbouwt en zorgt voor een win-win situatie voor zowel de klant als de bank. Je hebt een uitgesproken interesse in de financiële wereld waarbij je telkens streeft om met overtuiging jouw commerciële verkoopsdoelstellingen te behalen en '100 % te gaan voor 95 % tevreden klanten'

Votre profil

Formation(s)

ÉtudeDomaineDescription
Bachelier professionnel//
Bachelier acad?mique//

Expérience(s) professionnelle(s)

DuréeSecteurDescription
6 mois//

Description libre

  • Nieuwe bankrekeningen registreren of het beheer ervan opvolgen
  • Telefonische oproepen beantwoorden
Klanten ontvangen
Klanten informeren of oriënteren
  • Dossiers van (potentiële) klanten of verzekeringsnemers verifiëren en opvolgen
  • Telefonisch klanten wervenAangezien je dagelijks in contact staat met klanten ben je communicatief sterk en commercieel gedreven. Commerciële ervaring is hierbij een must. Verkoopsobjectieven zijn jouw drijfveer waaruit je energie haalt. Verder ben je flexibel, enthousiast , heel resultaatgericht, teamspeler, dynamisch en bereid om uitdagingen aan te pakken. Je kan onderhandelen en overtuigen op basis van een onderbouwde argumentatie. Je hebt een uitgesproken belangstelling voor de financiële wereld.

Langue(s)

LangueNiveauDescription
NéerlandaisBonne connaissance/

Contrat

Régime de travail

Temps plein de jour

Type

A durée indéterminée

Salaire

Door de klantencontacten en het samenwerken in een team, kom je in een aangename werkomgeving terecht. Belfius biedt je een gevarieerde dynamische en uitdagende job aan in eigen streek met de mogelijkheden om je kwaliteiten te ontplooien en met doorgroeimogelijkheden ! Jouw resultaten worden beloond met een aangepast, marktconform salarispakket. Jouw compententies en kennis worden op peil gehouden door een uitgebreid professioneel opleidingstraject.

Contact

Nom du contact

Wim De Baere

Localité

-

Modalités de candidature

CV met foto en motivatiebrief

Chaque jour, de très nombreuses offres d’emploi sont diffusées via le site web du Forem. Et des dizaines d’autres sites sont à ta disposition également. Pour sauvegarder des offres d’emploi ou pour créer un système d’alerte personnalisé sur base des critères de recherche qui te correspondent, tu dois disposer d’un compte sur le site du Forem. Pour le créer, c’est par ici.