Dernière modification : 22-02-2020

Référence

1865023

Description

Catégorie du métier

Télévendeur

Secteur d'activité

Tous les secteurs

Lieu d'activité

GENT

Fonction

Als Callcenter Agent bij onze klant is het iedere dag feest! Zij beginnen de dag met een pre-shift waarin we gezamenlijk de doelstellingen van de dag doornemen om jou en je team optimaal te motiveren. Samen met je team word je ingezet op één van de uitdagende projecten van hun klanten. Onze klant faciliteert je binnen één van zijn callcenters met een moderne werkplek en de juiste training en begeleiding om je succesvol te maken. In de projecten waarvoor je belt is het doel altijd om commercieel resultaat te behalen. Dit kan zijn door het telefonisch verkopen van abonnementen, contracten of wellicht het maken van afspraken voor één van onze klanten. Hun klanten zijn landelijk gekend en werken uitsluitend met de beste Callcenter Agents en callcenters. Jij weet in je rol als Callcenter Agent als geen ander een visitekaartje te zijn voor onze klant. Jouw prospecten aan de ander kant van de lijn kunnen consumenten zijn, maar ook zakelijke contacten. Ieder gesprek is weer anders en geeft je de mogelijkheid om je te onderscheiden van je collega's. Buiten een goed basisloon beloont onze klant zijn toppers dan ook graag met extra incentives, cadeaus en regelmatig een promotie naar een Medior of Senior functie.
Een aangename telefoonstem
Goede beheersing van de Nederlandse taal
Minimaal 16 uur per week kunnen werken, 30 uren geniet onze voorkeur!
Computervaardigheid
Bereid om zowel overdag, avonden als zaterdag (in overleg) te werken
Gemotiveerde en enthousiaste houding
Hun vestigingen zijn 67 uur per week geopend, je hebt dus alle ruimte om zelf je rooster in te delen.
Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met de kwaliteit van een selectiebedrijf.
Er worden enkel jobs aangeboden die uitzicht bieden op een vast contract.
Dit wordt mogelijk gemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meer dan 12.000 mensen aan een job helpen.
Met 230 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België.

Votre profil

Formation(s)

ÉtudeDomaineDescription
Ens. primaireDomaine non pr?cis/

Langue(s)

LangueNiveauDescription
NéerlandaisTrès bonne connaissance/

Contrat

Régime de travail

Temps plein de jour

Horaire

40:00 heures -

Type

Intérimaire

Salaire

0 EUR - 0 EUR mensuel Bij Accent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat, elk met eigen wensen en eisen.Om die diversiteit het hoofd te kunnen bieden, zijn er verschillende gespecialiseerde afdelingen opgericht.Zo kunnen we iedereen helpen met kennis van zaken.Tijdens het sollicitatieproces staan we je graag als jobcoach bij met raad en daad. Ons doel, samen met jou de gepaste job vinden. Door het aanbieden van diverse trainingen op het gebied van sales, blijkt onze klant vaak een ideale opstap voor een succesvolle carri?re in sales. Buiten interne opleiding, een prettige werkomgeving en veel ruimte voor zelfontwikkeling bieden zij: Een goed loon Op termijn vast bediendencontract en maaltijdcheques Een aantrekkelijke bonus Extra bonus mogelijk in MGM-programma Doorgroeimogelijkheden naar een Medior of Senior functie Mogelijkheid tot flexibel werken (min. 16 uur per week en max. 30 uur per week meer uren in overleg)

Commentaire

Début du contrat : au plus vite

Commentaire (avantages)

Bij Accent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat, elk met eigen wensen en eisen.
Om die diversiteit het hoofd te kunnen bieden, zijn er verschillende gespecialiseerde afdelingen opgericht.
Zo kunnen we iedereen helpen met kennis van zaken.
Tijdens het sollicitatieproces staan we je graag als jobcoach bij met raad en daad. Ons doel, samen met jou de gepaste job vinden. Door het aanbieden van diverse trainingen op het gebied van sales, blijkt onze klant vaak een ideale opstap voor een succesvolle carrière in sales. Buiten interne opleiding, een prettige werkomgeving en veel ruimte voor zelfontwikkeling bieden zij:
Een goed loon
Op termijn vast bediendencontract en maaltijdcheques
Een aantrekkelijke bonus
Extra bonus mogelijk in MGM-programma
Doorgroeimogelijkheden naar een Medior of Senior functie
Mogelijkheid tot flexibel werken (min. 16 uur per week en max. 30 uur per week meer uren in overleg)

Contact

Entreprise

Accent

Nom du contact

PETRA LAMONT

Localité

-

Modalités de candidature