Dernière modification : 22-05-2019

Référence

2429746

Description

Catégorie du métier

Infirmier en soins généraux

Secteur d'activité

Action sociale avec hébergement (Maisons de repos, Orphelinats,...)

Lieu d'activité

VILVOORDE

Fonction

ORPEA is één van de grootste aanbieders in de sector van de woonzorgcentra en assistentiewoningen in België met een internationaal karakter. Met een netwerk van meer dan 61 vestigingen en 7387 bedden zijn wij een gevestigde waarde en dit alles met een hart voor ouderenzorg. Naast onze Belgische vestigingen tellen wij ook meerder vestigingen gespreid over heel Europa. Frankrijk, Spanje, Italie, … zijn slechts enkele van de landen waar u onze enthousiaste medewerkers kan treffen. Onze steeds groeiende onderneming is steevast op zoek naar medewerkers om samen te sleutelen aan het Orpea-verhaal en onze visie verder uit te bouwen. Durf jij het aan om deel uit te maken van een dynamisch team? Heb jij zin om te vertoeven in een gezellige en huiselijke werkomgeving ? Maar nog belangrijker : Ben jij klaar om het lichtpunt te zijn en de beste vriend te worden van onze helden op pensioen? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Ter versterking van ons WZC Beaulieu te Vilvoorde zijn wij momenteel naarstig op zoek naar een Nachtverpleegkundige Als verpleegkundige sta je in voor de verzorging van de bewoner. Je verzekert het comfort en de veiligheid en respecteert onontbeerlijk de deontologische regels.

 • Je staat tevens in voor de communicatie naar de bewoners en diens familie als het gaat over de zorgverstrekking.
 • Je verzamelt alle nodige info van de bewoner inzake het welzijn en de gezondheid en adviseert waar nodig
 • Als laatste beheer je mee de apotheek en sta je in voor de voorbereiding en de verdeling van de geneesmiddelen.

Votre profil

Formation(s)

ÉtudeDomaineDescription
Ens. professionnel 4?me degrServices m?dicaux et param?dicaux /
Bachelier professionnelServices m?dicaux et param?dicaux /

Expérience(s) professionnelle(s)

DuréeSecteurDescription
6 mois//

Description libre

 • Het medisch afval en het herbruikbaar medisch materieel behandelen of laten behandelen (desinfecteren, ontsmetten, steriliseren)
 • De dossiers administratief opvolgen (aankomst en vertrek of overplaatsing van de persoon met een zorgbehoefte, archivering, ...) en de verpleegkundige verstrekkingen erin vermelden
 • Voor de activiteiten van het dagelijks leven en het comfort van de persoon met een zorgbehoefte instaan (opstaan, lopen, verzorging na een operatie, ...)
 • De klinische toestand van de persoon met een zorgbehoefte opvolgen (stabiliteit, excretie, gedrag, ...)
De evolutie van de klinische toestand met het interdisciplinair team besprekenU moet in het bezit zijn van een diploma in de verpleegkunde (secundair onderwijs in de verpleegkunde, hoger onderwijs in de verpleegkunde,…) of vroedkunde
 • U moet in het bezit zijn van een visum
 • U hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team
 • U bent dynamiek en u neemt graag initiatieven
 • U bent empathisch en professioneel ingesteld en hecht veel waarde aan het bieden van een kwaliteitsvolle zorg en een warme opvang voor onze bewoners.
 • U beschikt over een goed teamgeest

Langue(s)

LangueNiveauDescription
NéerlandaisTrès bonne connaissance/

Contrat

Régime de travail

Autre régime

Type

A durée indéterminée

Salaire

Zin in ? Wat echt teltDagen gevuld met geschiedkundige verhalenEen afwisselende functie in een stimulerende werkomgevingDankbaarheid van de bovenste plankDoorgroeimogelijkheden binnen een grote zorggroep in volle ontwikkelingRuime kansen tot bijscholing zowel op persoonlijk als professioneel vlakTewerkstelling in een gezellig kader Wat er bijkomtDe stabiliteit van een vast contractEen voltijdse of deeltijdse tewerkstelling, steeds bespreekbare planning ('s nachts) met een goede work/life balance tot gevolg.Een marktconforme verloning met overname relevante anciënniteitEen hospitalisatieverzekeringEen woon-werkvergoedingAutomatische aansluiting bij het Benefits@work-portaal

Contact

Nom du contact

Frieda Verhoeven

Localité

-

Chaque jour, de très nombreuses offres d’emploi sont diffusées via le site web du Forem. Et des dizaines d’autres sites sont à ta disposition également. Pour sauvegarder des offres d’emploi ou pour créer un système d’alerte personnalisé sur base des critères de recherche qui te correspondent, tu dois disposer d’un compte sur le site du Forem. Pour le créer, c’est par ici.