Dernière modification : 19-07-2019

Référence

2448612

Description

Catégorie du métier

Vendeur en équipement de la personne

Secteur d'activité

Commerce de gros d'habillement et de chaussures

Lieu d'activité

TONGEREN

Fonction

Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

Votre profil

Formation(s)

ÉtudeDomaineDescription
Niveau non pr?cisDomaine non pr?cis/

Expérience(s) professionnelle(s)

DuréeSecteurDescription
6 mois//

Description libre

  • De producten en artikels voorbereiden (etiketteren, diefstalbeveiliging, tags plaatsen, ...) en in de winkel of op een stand plaatsen
  • Afdelingen en de voorraad ordenen en bevoorraden (bijbestellen, defecte producten uit de afdeling nemen, ...)
  • Kleding en accessoires laten passen en een professionele mening geven over het goed staan
  • De klant verwelkomen
De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten
  • Goederen en producten ontvangen
De levering controleren
  • Producten verkopen: Kleding
  • De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken
  • Betalingen ontvangen
  • Producten verkopen: Schoenen
  • Producten verkopen: LederwarenJouw profiel? Passie voor verkoop en klantgerichtheid, dat is het ideale ensemble waarnaar we op zoek zijn. Samen met het team haal je alles uit de kast/rekken om de klanten bij te staan in hun aankoopkeuzes. Een eerste ervaring in de verkoop komt hierbij van pas. Zin om met hart en zool aan de slag te gaan maken het plaatje helemaal compleet.

Langue(s)

LangueNiveauDescription
NéerlandaisTrès bonne connaissance/

Contrat

Régime de travail

Temps partiel

Horaire

20 heures

Type

A durée indéterminée

Salaire

Wat mag je verwachten? Je krijgt de kans om deel uit te maken van een enthousiast Bristol-team. Je krijgt een contract van 20h/week en werkt in een variabel uurrooster. Je werkt afwisselend op zaterdag. Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder).

Contact

Nom du contact

Mevr. Vasiliki Zacharioudakis

Localité

-

Chaque jour, de très nombreuses offres d’emploi sont diffusées via le site web du Forem. Et des dizaines d’autres sites sont à ta disposition également. Pour sauvegarder des offres d’emploi ou pour créer un système d’alerte personnalisé sur base des critères de recherche qui te correspondent, tu dois disposer d’un compte sur le site du Forem. Pour le créer, c’est par ici.