Dernière modification : 24-06-2019

Référence

2451070

Description

Catégorie du métier

Attaché technico-commercial

Secteur d'activité

Fabrication de matériels électriques sauf pour moteurs et véhicules

Lieu d'activité

ZAVENTEM

Fonction

• Je bent verantwoordelijk voor het technische, kostprijs- en contractuele deel van de verkoop van producten en systemen uit de Power Grids divisie in samenwerking met jouw collega’s en de andere teams binnen ABB.
• Je bouwt een technisch-commerciële relatie op met onze klanten, waarbij je via jouw technische kennis de klant kan adviseren bij de keuze en beslissing voor de verschillende materialen en producten.
• Je staat in nauw contact met het Sales team en voorziet hen van de nodige technische informatie, inclusief het geven van technische toelichting op het eigen productportfolio en de offertes die je hebt gemaakt.
• Je onderhoudt veelvuldige contacten met de ABB fabrieken met de bedoeling prijs- en leveringsonderhandelingen vlot te laten verlopen en op de hoogte te blijven van de nieuwste technologische ontwikkelingen.
• Je onderhoudt tevens contacten met onderleveranciers en partners.
• Je creëert een netwerk met huidige en toekomstige interne en externe leveranciers.
• Je werkt dagelijks en secuur met diverse ABB-systemen m.b.t. calculatie, configuratie van producten en offerte-informatie.

Votre profil

Formation(s)

ÉtudeDomaineDescription
Bachelier acad?miqueM?canique, ?lectrom?canique et m?tal/

Expérience(s) professionnelle(s)

DuréeSecteurDescription
24 mois//

Description libre

• Je hebt een Bachelor of Master in een technische discipline, bij voorkeur elektromechanica / energietechniek.
• Je hebt enkele jaren commerciële ervaring opgedaan in een buitendienstfunctie, liefst in een elektrotechnische omgeving.
• Je bent enthousiast, stressbestendig, accuraat, een echte teamplayer.
• Je bezit een rijbewijs B.
• Je bent commercieel, resultaatgericht en bezit goede communicatieve vaardigheden.
• Je bent indien nodig bereid om buiten kantooruren te werken.
• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse, Franse en Engelse taal in woord en geschrift.

Permis de conduire

Permis de conduireDescription
[B] Véhicules < 3,5 tonnes et 8 places maximumAuto's <. 3,5t en max. 8 plaatsen

Langue(s)

LangueNiveauDescription
NéerlandaisTrès bonne connaissance/
AnglaisBonne connaissance/
FrançaisBonne connaissance/

Contrat

Régime de travail

Temps plein de jour

Type

A durée indéterminée

Salaire

ABB biedt een gevarieerde functie in een internationaal concern, dat de ontplooïïng van zijn medewerkers, kwaliteit en veiligheid zeer hoog in het vaandel draagt. Uiteraard bieden we je een concurrerend en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden.

Contact

Nom du contact

Marc Van de Weyer

Localité

-

Modalités de candidature

ABB is met haar divisie Power Grids (PG) wereldwijd een van de grootste leveranciers van producten en systemen voor transmissie en distributie van elektrische energie. Deze divisie is actief in de segmenten energieopwekking, energietransmissie & distributie, windenergie, water & infra, alsook de procesindustrie met een breed assortiment aan producten, systemen en diensten op het gebied van midden- en hoogspanning, transformatoren, automatisering en beveiligingstechniek. Binnen deze divisie draagt de afdeling Grid Integration zorg voor het leveren, installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties. Het gaat hierbij om elektrische installaties van laag- tot en met hoogspanning inclusief bijbehorende protection & control systems.

Chaque jour, de très nombreuses offres d’emploi sont diffusées via le site web du Forem. Et des dizaines d’autres sites sont à ta disposition également. Pour sauvegarder des offres d’emploi ou pour créer un système d’alerte personnalisé sur base des critères de recherche qui te correspondent, tu dois disposer d’un compte sur le site du Forem. Pour le créer, c’est par ici.