Dernière modification : 20-06-2019

Référence

2464354

Description

Catégorie du métier

Technicien de bureau d'études en construction

Secteur d'activité

Activités d'architecture et d'ingénierie

Lieu d'activité

LEDEGEM

Fonction

Bedrijfsprofiel Group Verbeke is als één van de marktleiders in de Benelux en Frankrijk en met meer dan 40 jaar ervaring in het vakgebied, een vaste waarde in grondonderzoeken en geothermie. Actief in zowel woning-, utiliteits- en industriebouw heeft Group Verbeke een zeer ruim en divers doelpubliek dat zich zowel op de particuliere markt als “business to business” richt (studiebureaus, architecten, bouwbedrijven, bouwpromotoren,…) Door de blijvende groei van onze firma zijn wij op zoek naar een enthousiaste en energieke medewerker om ons team te versterken. Functieomschrijving

  • In samenwerking met de ingenieurs zal je grondlagenbeschrijvingen opmaken op basis van de uitgevoerde grondonderzoeken.
  • Je bent een ondersteuning voor de offertedienst en zal hen bijstaan in de voorbereiding en opvolging van offertes. Hierbij zal je gebruik maken van je ruimtelijk inzicht en kennis. Op termijn kan je volledig zelfstandig projecten aanpakken en begeleiden, vanaf offertefase t.e.m. uitvoeringsfase.
  • Uitvoeren van laboproeven: beschrijven van grondmonsters, opmaken van boorstaten, bepaling van watergehaltes, korrelkrommes, Atterbergse grenzen, veengehalte,…
  • Voorbereiding en begeleiding veldwerk.
  • Verwerken (analyse) resultaten Daarnaast biedt de veelzijdigheid van de geotechnische en geothermische afdeling een enorm potentieel aan het exploiteren van gecombineerde of volledig nieuwe marktsegmenten.

Votre profil

Formation(s)

ÉtudeDomaineDescription
Bachelier professionnelConstruction/
Bachelier professionnelArchitecture/
Bachelier acad?miqueConstruction/
Bachelier professionnelSciences exactes/
Bachelier professionnel//

Expérience(s) professionnelle(s)

DuréeSecteurDescription
6 mois//

Description libre

  • De noden van de klant, de technische en de economische gegevens analyseren
Het project omschrijven
  • De werken tot de oplevering opvolgen en controleren
  • De technische, economische, … informatie en de reglementering opvolgen en actualiseren
  • Documenten rond de stand van zaken opstellen (opmetings-, kwantificatiedocumenten)Functie-eisen Voor de functie wordt gezocht naar iemand met een Master diploma in Geologie of Bachelor bouwkunde. Andere diploma’s met specifieke interesse of ervaring in dit vakgebied behoren ook tot de mogelijkheden. Ervaring is zeker een pluspunt maar geen noodzaak. Bij het aanvangen van de functie wordt een degelijke en voldoende interne opleiding voorzien. Motivatie, inzet en betrokkenheid zijn jouw belangrijkste troeven. Ben je geïnteresseerd in een boeiende en variërende job in de geotechnische leefwereld, laat het ons alvast weten!

Langue(s)

LangueNiveauDescription
NéerlandaisTrès bonne connaissance/

Contrat

Régime de travail

Temps plein de jour

Type

A durée indéterminée

Salaire

Aanbod Een boeiende job, je wordt een belangrijke schakel in al onze projecten. Je werkt voor een stabiele, persoonsgerichte onderneming met toekomst. Het bedrijf kenmerkt zich door een open bedrijfscultuur, korte communicatielijnen en een doe mentaliteit. Er is een volwaardig loonpakket voorzien dat overeenstemt met het belang en het niveau van de functie.

Contact

Nom du contact

Mevr. Laurence Claeys

Localité

-

Chaque jour, de très nombreuses offres d’emploi sont diffusées via le site web du Forem. Et des dizaines d’autres sites sont à ta disposition également. Pour sauvegarder des offres d’emploi ou pour créer un système d’alerte personnalisé sur base des critères de recherche qui te correspondent, tu dois disposer d’un compte sur le site du Forem. Pour le créer, c’est par ici.