Dernière modification : 18-07-2019

Référence

2482408

Description

Catégorie du métier

Chercheur en recherche fondamentale

Secteur d'activité

Enseignement supérieur

Lieu d'activité

BRUGGE

Fonction

Je maakt deel uit van het opleidingsteam Toegepaste informatica in de Campus Rijselstraat te Brugge.
Jouw opdracht is deelnemen aan het projectmatig wetenschappelijk onderzoeksproject Blockchain 4 SME. Je verdiept je grondig in dit boeiende en beloftevol onderzoeksdomein. Je werkt vrij zelfstandig maar koppelt regelmatig terug naar het team. De onderzoeksresultaten breng je ook binnen in het opleidingsaanbod naar de studenten toe. Lees meer op www.howest.be/nl/vacatures.

Votre profil

Formation(s)

ÉtudeDomaineDescription
Master//
Bachelier professionnelElectronique /

Expérience(s) professionnelle(s)

DuréeSecteurDescription
6 mois//

Description libre

  • Methodes voor onderzoek en voor de gegevensverzameling en –analyse bepalen en ontwikkelen
  • Rapporten, publicaties en scripties opstellen
  • Wetenschappelijke, technologische, technische, reglementaire, … informatie opvolgen en actualiseren
  • Het verloop en de vooruitgang van wetenschappelijke experimenten en observaties leiden en controleren
  • Onderzoeksgegevens en –resultaten bestuderen en analyserenzie www.howest.be/nl/vacatures voor een uitgebreid functieprofiel.

Langue(s)

LangueNiveauDescription
AnglaisBonne connaissance/
NéerlandaisBonne connaissance/

Contrat

Régime de travail

Temps partiel

Durée du contrat

Du 01/10/2018 Au 30/09/2019

Horaire

19 heures

Type

A durée déterminée

Salaire

Howest, de Hogeschool West-Vlaanderen, is een atypische, creatieve, innovatieve en ondernemende hogeschool. Onze kernwaarden, Serve Empower Care, proberen we elke dag in de praktijk om te zetten. We zorgen voor onze studenten en leiden hen op tot direct inzetbare professionals. Howest is een open en pluralistische hogeschool, met respect voor diversiteit. Als wendbare en daadkrachtige organisatie biedt Howest haar medewerkers maximale kansen om zich te ontplooien. Howest biedt een teamgerichte werkomgeving aan.

Contact

Nom du contact

Dominiek Van den Bussche

Localité

-

Modalités de candidature

Kandidaturen worden uitsluitend elektronisch toegestuurd via http://ses.howest.be  en dit ten laatste op 09/09/2018 . Je registreert je met een login en een paswoord. Wij vragen ook om jouw CV, motivatiebrief en diploma op te laden in het systeem. Eénmaal geregistreerd moet je ook effectief solliciteren voor deze vacature.
Kandidaten worden gescreend op basis van het CV en motivatiebrief. Wie verder in aanmerking komt, wordt uitgenodigd voor een selectiegesprek.
 

Chaque jour, de très nombreuses offres d’emploi sont diffusées via le site web du Forem. Et des dizaines d’autres sites sont à ta disposition également. Pour sauvegarder des offres d’emploi ou pour créer un système d’alerte personnalisé sur base des critères de recherche qui te correspondent, tu dois disposer d’un compte sur le site du Forem. Pour le créer, c’est par ici.