Dernière modification : 21-07-2019

Référence

2483860

Description

Catégorie du métier

Chef d'équipe des industries de process

Secteur d'activité

Fabrication de constructions métalliques

Lieu d'activité

KINROOI

Fonction

Arbeidskansen vzw is een overkoepelende vzw waarvan de acht verschillende projecten als doelstelling hebben om arbeidsplaatsen te scheppen voor personen met onvoldoende kansen op de arbeidsmarkt ( www.arbeidskansen.be ). De projecten gaan van opleiding en begeleiding over arbeidszorg, sociale werkplaatsen tot gewone tewerkstelling. In totaal bereiken we een 850-tal mensen met onze verschillende projecten. Om het dagelijks beleid op een professionele manier te ondersteunen, zoeken we voor Ergon Arbeidskansen cvba-vso (toeleveringsbedrijf in de metaalsector) met vestigingsplaats te Kinrooi en voor de sociale werkplaats Labor Arbeidskansen vzw in Meeuwen-Gruitrode (montage en assemblage), Dilsen-Stokkem (confectie) en onze groenploegen (Kinrooi en As) een operationeel manager. Ben je op zoek naar een opportuniteit in de regio Maasland – Noord-Limburg en dit als operationeel manager? Ben je commercieel ingesteld en beschik je over leidinggevende kwaliteiten? Solliciteer dan nu en verzeker jezelf van een plaats binnen deze snel groeiende sociale organisatie. Takenpakket - Als operationeel manager ben je eindverantwoordelijke voor het aansturen van een 100-tal productiearbeiders en plaatsverantwoordelijken verspreid over een 5-tal vestigingen, alsook voor de productie zelf. Je krijgt de kans om de productie te organiseren en het uitwerken en het leiden van investerings- en verbeterprojecten m.b.t. de producten en processen en dit in samenspraak met de plaatsverantwoordelijken. - Je onderhoudt wekelijks contact met de medewerkers in de productie en bent een klankbord voor hun noden. In dagelijkse niet-werkgerelateerde situaties kan je probleemoplossend denken en adviserend handelen. - Je bent verantwoordelijk voor het tijdig leveren van producten aan klanten en werkt daarvoor in nauw contact met verschillende departementen in het bedrijf. - Milieu-, kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften toepassen is een dagelijks aandachtspunt. - Contacten met klanten en afsluiten van contracten behoren tot je taak. Belangrijk is het dat je de juiste informatie verzamelt om rendabele prijsafspraken aan te bieden. - Je rapporteert dagelijks aan de afgevaardigd bestuurder . - In Kinrooi voorzien we een volledige nieuwbouw en de renovatie van het bestaande gebouw. Er wordt een coördinerende rol van je verwacht.

Votre profil

Formation(s)

ÉtudeDomaineDescription
MasterConstruction/
Bachelier professionnelautres/

Expérience(s) professionnelle(s)

DuréeSecteurDescription
24 mois//

Description libre

  • De processen, grondstoffen en in- of uitgaande producten superviseren en controleren in functie van de bestellingen, referentiesystemen
  • De modaliteiten voor industrialisatie van producties definiëren
Het in werking stellen van uitrustingen en installaties coördineren door testing, proefdraaien, ...
  • Het personeel sensibiliseren voor organisatie, kwaliteit, veiligheid, ...
Technische steun verlenen aan de diensten kwaliteit, onderhoud en methodes
  • Productiegegevens van installaties opvolgen, analyseren en bijsturen
  • Een project leiden
  • De productieplanning opvolgen en aanpassen aan de flows, termijnen, voorraad, ...
  • Productierapporten opstellen
Organisatorische, productieve en logistieke aanpassingen en verbeteringen voorstellen
  • De activiteiten van een team coördineren
Een organisatie leiden
  • Het bijhouden van de productiedossiers en opvolgingsdocumenten controleren (categorie, parameters, indicators, ...)Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma industrieel ingenieur, je hebt een gelijkwaardige technische opleiding of je bent in het bezit van voldoende technisqche competenties door ervaring. Iedereen wordt uitgenodigd voor een individueel gesprek.

Langue(s)

LangueNiveauDescription
NéerlandaisTrès bonne connaissance/

Contrat

Régime de travail

Temps plein de jour

Type

A durée indéterminée

Salaire

- Een voltijdse job met vast contract - Een gevarieerde job met veel verantwoordelijkheid - Een competitief loon met specifieke sectorvoordelen - Een job in dagpost met een voordelige uurregeling

Contact

Nom du contact

Eric Ramaekers

Adresse

Bilzerweg 88

Localité

3665 - AS

Chaque jour, de très nombreuses offres d’emploi sont diffusées via le site web du Forem. Et des dizaines d’autres sites sont à ta disposition également. Pour sauvegarder des offres d’emploi ou pour créer un système d’alerte personnalisé sur base des critères de recherche qui te correspondent, tu dois disposer d’un compte sur le site du Forem. Pour le créer, c’est par ici.