Dernière modification : 19-07-2019

Référence

2486642

Description

Catégorie du métier

Responsable recherche et développement

Secteur d'activité

Enseignement supérieur

Lieu d'activité

KORTRIJK

Fonction

Als Expert design thinking ga je aan de slag binnen het onderzoeksteam van het Industrial Design Center van Howest, gelinkt aan de Bachelor Industrieel Product Ontwerpen (IPO, Kortrijk). Je werkt nauw samen met het team en neemt initiatief in toegepast onderzoek en dienstverlening met focus op het (secundair) onderwijs. Je bedenkt en ontwikkelt lesmateriaal om leerkrachten te ondersteunen in vakoverschreidend projectwerk in de context van onderzoekend en ontwerpend leren, en verspreidt deze kennis binnen het vlaamse onderwijsnetwerk. Samen met hen schrijf je projecten uit om design thinking in secundair onderwijs stap voor stap te integreren. Lees meer op www.howest.be/nl/vacatures

Votre profil

Formation(s)

ÉtudeDomaineDescription
Master//
Bachelier professionnel//

Expérience(s) professionnelle(s)

DuréeSecteurDescription
60 mois//

Description libre

  • Testen uitvoeren
De resultaten analyseren
Het product en proces op punt stellen
  • Oplossingen en technische en technologische evoluties ontwikkelen
De kenmerken en eisen van het project bestuderen
  • Verschillende diensten en klanten technisch bijstaan
  • De methodes en middelen voor studies en ontwerp en hun uitvoering bepalen
  • Wetenschappelijke, technologische, technische, reglementaire, … informatie opvolgen en actualiseren
  • Technische dossiers voor de beschrijving van het project opstellen en aanpassen
  • De uitvoerbaarheid van het project bestuderen
Technische en technologische voorstellen uitwerkenzie www.howest.be/vacatures/nl voor een uitgebreid functieprofiel.

Langue(s)

LangueNiveauDescription
AnglaisBonne connaissance/
NéerlandaisBonne connaissance/

Contrat

Régime de travail

Temps partiel

Durée du contrat

Du 04/11/2018 Au 03/11/2019

Horaire

19 heures

Type

A durée déterminée

Salaire

Howest, de Hogeschool West-Vlaanderen, is een atypische, creatieve, innovatieve en ondernemende hogeschool. Onze kernwaarden, Serve Empower Care, proberen we elke dag in de praktijk om te zetten. We zorgen voor onze studenten en leiden hen op tot direct inzetbare professionals. Howest is een open en pluralistische hogeschool, met respect voor diversiteit. Als wendbare en daadkrachtige organisatie biedt Howest haar medewerkers maximale kansen om zich te ontplooien. Howest biedt een teamgerichte werkomgeving aan.

Contact

Nom du contact

Dominiek Van den Bussche

Localité

-

Modalités de candidature

Kandidaturen worden uitsluitend elektronisch toegestuurd via http://ses.howest.be  en dit ten laatste op 03/10/2018 . Je registreert je met een login en een paswoord. Wij vragen ook om jouw CV, motivatiebrief en diploma op te laden in het systeem. Eénmaal geregistreerd moet je ook effectief solliciteren voor deze vacature.
Kandidaten worden gescreend op basis van het CV en motivatiebrief. Wie verder in aanmerking komt, wordt uitgenodigd voor een selectiegesprek.
Het selectiegesprek vindt plaats eind Oktober (wordt eind September vastgelegd)op volgende locatie: Industrial Design Center, Marksesteenweg 58, 8500 Kortrijk.
 

Chaque jour, de très nombreuses offres d’emploi sont diffusées via le site web du Forem. Et des dizaines d’autres sites sont à ta disposition également. Pour sauvegarder des offres d’emploi ou pour créer un système d’alerte personnalisé sur base des critères de recherche qui te correspondent, tu dois disposer d’un compte sur le site du Forem. Pour le créer, c’est par ici.