Dernière modification : 21-07-2019

Référence

2492488

Description

Catégorie du métier

Attaché technico-commercial

Secteur d'activité

Sélection et fourniture de personnel

Lieu d'activité

LEUVEN

Fonction

Wil jij onderzoek naar een hoger niveau tillen? Dan is onze opdrachtgever, een distributeur van meet- en regelapparatuur te Kruibeke, iets voor jou. Ze streven naar een betrouwbare continuïteit op vlak van meettoestellen, processen en applicaties. Alle soorten apparatuur voor metingen, analyses en kwaliteitscontrole, bieden zij aan binnen 4 domeinen: industriële processen; water en milieu; laboratorium apparatuur en verbruiksmaterialen; en tools voor kleur, uitzicht en design. Een kwaliteitsvolle lange termijn relatie opbouwen met hun klanten is wat zij beogen. Dit doen zij mede door continue ondersteuning en opleiding. Om aan deze hoge kwaliteitseisen te blijven voldoen, zijn zij op zoek naar een gedreven (m/v) Sales Engineer Lab Equipment voor België. Opdracht Als Sales Engineer binnen de afdeling lab equipment ligt je focus voornamelijk op de biotechnische industrie, maar ook QC en R&D labo’s van de chemische en voedingssector komen aan bod. Je kijkt naar de huidige processen, luistert actief naar de behoeften, ambities en uitdagingen van de klant, en ondersteunt hen bij de opstart en gebruik van de instrumenten. Je brengt de noden van de klant in kaart en gaat op zoek naar een klantspecifieke oplossing. Bovenop het beheren van je klantenportefeuille vind je ook plezier in business genereren bij prospecten, door hen te inspireren met nieuwe technologieën en oplossingen. Via je persoonlijke aanpak en focus op een langdurige relatie groei je al snel uit tot een vertrouwenspartner die er steeds is voor zijn klanten.

Votre profil

Formation(s)

ÉtudeDomaineDescription
Bachelier professionnelAgronomie et biotechnologie/
MasterSciences exactes/
Bachelier professionnelSciences exactes/
MasterServices m?dicaux et param?dicaux /

Expérience(s) professionnelle(s)

DuréeSecteurDescription
Sans importance //

Description libre

  • Je hebt een hoger diploma in een wetenschappelijke richting.
  • Hoe werkt dit? Hoe maak je dat? zijn vragen die je regelmatig stelt. Je hebt een bovengemiddelde interesse in industrie en labo.
  • Je legt graag contact met anderen. Een vlotte babbel in combinatie met expertise en de nodige overtuigingskracht zit in je genen.
  • Je bent een initiatiefnemer die blijvend wil bijleren.

Langue(s)

LangueNiveauDescription
NéerlandaisTrès bonne connaissance/

Contrat

Régime de travail

Temps plein de jour

Type

A durée indéterminée

Salaire

Je komt terecht in een erg leuk team met een uiterst warm en familiaal karakter.Vind maar eens een job die zo gevarieerd is als deze: je mag elk aspect van het verkoopproces opnemen en op je eigen manier je agenda invullen.Je krijgt de kans om bij te leren en te groeien.Hard werken gaat hier gepaard met een aantrekkelijke verloning.

Contact

Nom du contact

Joke Vanthienen

Localité

-

Modalités de candidature

Voor meer informatie kan je tussen 9u en 21u terecht bij Joke Vanthienen op 0492 22 67 93. Jouw reactie wordt snel en vertrouwelijk behandeld.
Trefwoorden: sales, engineer, sales engineer, application engineer, prospectie, lab equipment, biotechnologie, laboratorium, R&D, laborant, chemie, bachelor, master, technisch-commercieel, application, labo, labo instrumenten, training, opleiding, aanspreekpunt, vertrouwenspartner 

Chaque jour, de très nombreuses offres d’emploi sont diffusées via le site web du Forem. Et des dizaines d’autres sites sont à ta disposition également. Pour sauvegarder des offres d’emploi ou pour créer un système d’alerte personnalisé sur base des critères de recherche qui te correspondent, tu dois disposer d’un compte sur le site du Forem. Pour le créer, c’est par ici.