Dernière modification : 17-08-2019

Référence

2496233

Description

Catégorie du métier

Responsable logistique

Secteur d'activité

Sélection et fourniture de personnel

Lieu d'activité

ROESELARE

Fonction

Wij zijn op zoek naar een Maintenance Supervisor voor de regio Rumbeke. Als Maintenance Supervisor ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een technisch en administratief team (6 personen). Spreekt jou deze functie aan solliciteer dan snel! Samen met je team sta je in voor het onderhoud van : 1. De geautomatiseerde sorteerlijn. Je coördineert het preventief onderhoud dat gebeurt op woensdag en zaterdagochtend · Je stuurt de onderhoudsploeg (focus op electromechanica en electriciteit) aan tijdens de stilstanden en de interventies 2. Het rollend materiaal (graafmachines, kranen, wielladers, heftrucks, ...) · Je volgt het preventief en curatief onderhoud van deze machines op 3. De technische infrastructuur van de site · Je volgt het preventief en curatief onderhoud van de site op Je analyseert de technische storingen en bekijkt hoe deze kunnen opgelost worden. Je vraagt offertes op bij leveranciers en/of onderaannemers. Op basis van de analyses zorg je voor een geavanceerd preventief onderhoud. Je staat in voor het aankopen van technische goederen in het kader van dit onderhoud. Je doet verbetervoorstellen en helpt deze te implementeren. Het creêren en bewaken van een veilige en gezonde werkomgeving is voor jou een prioriteit Je bent lid van de technische permanentieploeg. Je blijft met plezier een man van de werkvloer (op termijn 25 %), maar zal vnl. te vinden zijn achter je bureau.

Votre profil

Formation(s)

ÉtudeDomaineDescription
Bachelier professionnel//

Expérience(s) professionnelle(s)

DuréeSecteurDescription
6 mois//

Description libre

  • Logistieke activiteiten organiseren en op elkaar afstemmen volgens de behoeften van de klant en de eisen van de leverancier
  • Coördineren en organiseren van de informatiedoorstroming en de werkinstructies van de organisatie
  • De activiteiten van een team coördineren
Een organisatie leiden
  • Het logistiek plan van een organisatie opstellen en implementeren (voorschriften, werkmethodes, ...)· Je bent vertrouwd met een PC-omgeving. Je bent in staat om vlot een bestaande database (vb. in excel) in te vullen en sorteer- en zoekfuncties uit te voeren. · Je bent een teamspeler met leidinggevende capaciteiten. · Je zoekt dagwerk, maar bent flexibel ingesteld (permanentieploeg, sporadisch aanwezig op zaterdagvoormiddag). · Administratie is een belangrijk onderdeel van deze job, maar je vertoeft nog steeds graag op de werkvloer. · Je houdt ervan problemen te analyseren en op te lossen en je maakt er graag een erezaak van zo te komen tot het beperken van technische storingen. · Je woont op max. 30 minuten afstand van de site van Rumbeke.

Permis de conduire

Permis de conduireDescription
[B] Véhicules < 3,5 tonnes et 8 places maximumAuto's <. 3,5t en max. 8 plaatsen

Langue(s)

LangueNiveauDescription
FrançaisBonne connaissance/
NéerlandaisTrès bonne connaissance/

Contrat

Régime de travail

Temps plein de jour

Type

A durée indéterminée

Salaire

* Loon: Afhankelijk van ervaring * Maaltijdcheques à €6.60 EB €1.14

Contact

Nom du contact

24/7 Chauffeursdiensten

Localité

-

Chaque jour, de très nombreuses offres d’emploi sont diffusées via le site web du Forem. Et des dizaines d’autres sites sont à ta disposition également. Pour sauvegarder des offres d’emploi ou pour créer un système d’alerte personnalisé sur base des critères de recherche qui te correspondent, tu dois disposer d’un compte sur le site du Forem. Pour le créer, c’est par ici.