Dernière modification : 20-09-2019

Référence

2550765

Description

Catégorie du métier

Serveur de bar-brasserie

Secteur d'activité

Sélection et fourniture de personnel

Lieu d'activité

GENK

Fonction

Een job in de horeca waar je niet altijd in het weekend moet werken & waar het mogelijk is om s'nachts klanten verder te helpen! Voor onze klant met verschillende vernieuwde tankstations in Limburg zijn we opzoek voor hun vestiging in Genk naar een nieuwe foodcorner medewerker voor de nacht! Je takenpakket bestaat o.a. uit: - Hoofdtaken: het maken van broodjes/pizza's & het bedienen van dranken/gerechten ( foodgedeelte) - Bijkomende taken: poetsen, shopgedeelte: oa kassa, aanvullen, autoverhuur, ... Voor deze vacature is het vooral belangrijk dat je opzoek bent naar een job met klantencontacten, waar je in de nacht kan werken & dat je door een voorgaande ervaring weet dat in de nacht werken lichamelijk geen probleem voor je is. Heb je dan ook geen ervaring en/of je komt uit een andere sector, niet twijfelen om te solliciteren want deze werkgever is gekend in het geven van een grondige opleiding & begeleiding op de werkvloer!

Votre profil

Formation(s)

ÉtudeDomaineDescription
Niveau non pr?cisDomaine non pr?cis/

Expérience(s) professionnelle(s)

DuréeSecteurDescription
Sans importance //

Description libre

  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
Bestellingen plaatsen- Werken als TEAM is belangrijk! - We zijn opzoek vooral naar geëngageerde profielen! - In de nacht ga je actief bezig zijn en je zeker niet vervelen!

Langue(s)

LangueNiveauDescription
NéerlandaisTrès bonne connaissance/

Contrat

Régime de travail

Mi-temps de nuit

Horaire

32 heures

Type

A durée indéterminée

Salaire

- een gevarieerd & uitdagend takenpakket! - loon: horeca - een deeltijdse job van 32u! Meer uren maken is mogelijk! - een grondige opleiding & begeleiding! - een familiale werkgever waar ingezet wordt op je goed voelen op de werkvloer! - nachtwerk!

Contact

Nom du contact

Convents Kurt

Localité

-

Modalités de candidature

CV met (korte) motivatie

Chaque jour, de très nombreuses offres d’emploi sont diffusées via le site web du Forem. Et des dizaines d’autres sites sont à ta disposition également. Pour sauvegarder des offres d’emploi ou pour créer un système d’alerte personnalisé sur base des critères de recherche qui te correspondent, tu dois disposer d’un compte sur le site du Forem. Pour le créer, c’est par ici.