Dernière modification : 17-08-2019

Référence

2552317

Description

Catégorie du métier

Infirmier en soins généraux

Secteur d'activité

Action sociale avec hébergement (Maisons de repos, Orphelinats,...)

Lieu d'activité

LEUVEN

Fonction

ORPEA is één van de grootste aanbieders in de sector van de woonzorgcentra en assistentiewoningen in België met een internationaal karakter. Met een netwerk van meer dan 61 vestigingen en 7387 bedden zijn wij een gevestigde waarde en dit alles met een hart voor ouderenzorg. Naast onze Belgische vestigingen tellen wij ook meerder vestigingen gespreid over heel Europa. Frankrijk, Spanje, Italië, … zijn slechts enkele van de landen waar u onze enthousiaste medewerkers kan treffen. Onze steeds groeiende onderneming is steevast op zoek naar medewerkers om samen te sleutelen aan het Orpea-verhaal en onze visie verder uit te bouwen. Durf jij het aan om deel uit te maken van een dynamisch team? Heb jij zin om te vertoeven in een gezellige en huiselijke werkomgeving ? Maar nog belangrijker: Ben jij klaar om het lichtpunt te zijn en de beste vriend te worden van onze helden op pensioen? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Voor ons WZC Sint-Vincentius te Leuven zijn wij zeer actief op zoek naar een geëngageerde Verpleegkundige (m/v).

Votre profil

Formation(s)

ÉtudeDomaineDescription
Bachelier professionnelServices m?dicaux et param?dicaux /
Ens. professionnel 4?me degrServices m?dicaux et param?dicaux /

Expérience(s) professionnelle(s)

DuréeSecteurDescription
6 mois//

Description libre

  • Verpleegkundige zorg verlenen
Met de persoon met een zorgbehoefte communiceren (beleving, pijn, ...)
Het patiëntendossier aanvullen (incidenten, wijzigingen in de klinische toestand, ...)
  • De klinische toestand van de persoon met een zorgbehoefte opvolgen (stabiliteit, excretie, gedrag, ...)
De evolutie van de klinische toestand met het interdisciplinair team bespreken
  • Het medisch afval en het herbruikbaar medisch materieel behandelen of laten behandelen (desinfecteren, ontsmetten, steriliseren)Als verpleegkundige sta je in voor de zorg en de opvolging van de bewoner. Je verzekert het comfort en de veiligheid en respecteert onontbeerlijk de deontologische regels.
  • Je staat tevens in voor de communicatie naar de bewoners en diens familie als het gaat over de zorgverstrekking.
  • Je verzamelt alle nodige info van de bewoner inzake het welzijn en de gezondheid en adviseert waar nodig.
  • Als laatste beheer je mee de apotheek en sta je in voor de voorbereiding en de verdeling van de geneesmiddelen.

Langue(s)

LangueNiveauDescription
NéerlandaisBonne connaissance/

Contrat

Régime de travail

Autre régime

Horaire

30 heures

Type

A durée indéterminée

Salaire

Wat echt telt Dagen gevuld met geschiedkundige verhalen Een afwisselende functie in een stimulerende werkomgeving Dankbaarheid van de bovenste plank Doorgroeimogelijkheden binnen een grote zorggroep in volle ontwikkeling Ruime kansen tot bijscholing zowel op persoonlijk als professioneel vlak Een zeer gewardeerd plaatsje binnen een mini-onderneming met een coachende managementstijl. Wat er bijkomt De stabiliteit van een vast contract Een deeltijdse tewerkstelling (aantal uren zijn overeen te komen), steeds bespreekbare planning met een goede work/life balance tot gevolg Een marktconforme verloning met overname relevante anciënniteit Een hospitalisatieverzekering Een woon-werkvergoeding Een voordelenkaart: korting bij meerdere partners

Contact

Nom du contact

Nele Van den Stock

Localité

-

Chaque jour, de très nombreuses offres d’emploi sont diffusées via le site web du Forem. Et des dizaines d’autres sites sont à ta disposition également. Pour sauvegarder des offres d’emploi ou pour créer un système d’alerte personnalisé sur base des critères de recherche qui te correspondent, tu dois disposer d’un compte sur le site du Forem. Pour le créer, c’est par ici.