Dernière modification : 20-09-2019

Référence

2553852

Description

Catégorie du métier

Serveur de bar-brasserie

Secteur d'activité

Gestion d'installations sportives

Lieu d'activité

ZWEVEGEM

Fonction

Je hoofdtaak is het beheren van de bar, opnemen, bedienen, afrekenen en afruimen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest-Eau-Café. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Je kan zowel in het Rest-Eau-Café van Fit. als Speel. tewerkgesteld worden. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen. Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. Ook bediening achter de bar zal tot jouw takenpakket behoren. Als proactieve medewerker ben je attent voor de noden van de bezoeker en handel je klachten op een respectvolle en effectieve manier af. Je zal als allround horecamedewerker worden ingezet met een variërend takenpakket. De horecamanager ondersteund je in al je taken.

Votre profil

Formation(s)

ÉtudeDomaineDescription
Niveau non pr?cisDomaine non pr?cis/

Expérience(s) professionnelle(s)

DuréeSecteurDescription
6 mois//

Description libre

  • De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren
  • De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen
  • De betaling voor de consumpties innen
  • De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten
  • De tafels, toog afruimen
De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken
  • De glazen afwassen- Enthousiast - Klantvriendelijk - Flexibel - Kleine horeca ervaring is een pluspunt

Langue(s)

LangueNiveauDescription
NéerlandaisBonne connaissance/

Contrat

Régime de travail

Temps partiel

Horaire

30 heures

Type

A durée indéterminée

Salaire

Je komt terecht in een team waar collegialiteit centraal staat. Er heerst een bijzonder goede werksfeer en ook de omgeving is aangenaam om in te vertoeven. Wij bieden jou een uitdagende job met ruime verantwoordelijkheid en sociale contacten in een sportieve en dynamische omgeving. Door het ruime takenpakket en de vele evenementen wordt de job gekenmerkt door variatie. Het loonpakket is conform de loonvoorwaarden in het paritaire comité 302 en bevat een mooi pakket extralegale voordelen!

Contact

Nom du contact

Dhr. Seppe Vantieghem

Localité

-

Chaque jour, de très nombreuses offres d’emploi sont diffusées via le site web du Forem. Et des dizaines d’autres sites sont à ta disposition également. Pour sauvegarder des offres d’emploi ou pour créer un système d’alerte personnalisé sur base des critères de recherche qui te correspondent, tu dois disposer d’un compte sur le site du Forem. Pour le créer, c’est par ici.