Dernière modification : 20-09-2019

Référence

2553890

Description

Catégorie du métier

Attaché technico-commercial

Secteur d'activité

Réalisation de logiciels

Lieu d'activité

ZEDELGEM

Fonction

Om onze bestaande en toekomstige klanten een nog hoger serviceniveau te kunnen bieden zijn wij op zoek naar een Application Specialist (m/v) voor ons hoofdkantoor te Brugge. In deze functie zal je een beslissende rol spelen in het realiseren van onze groeiambities. Je komt terecht binnen een team van specialisten waar je verantwoordelijk bent voor de praktische ondersteuning van onze software en dit zowel op niveau van basisgebruikers als ‘key users’. Hoe zien jouw werkdagen eruit? We kunnen alvast één iets beloven, geen enkele werkdag is dezelfde

 • Als nieuwste aanwinst van Dataline, ben je medeverantwoordelijk voor het wegwijs maken van klanten in ons softwarepakket. Je beantwoordt e-mails en neemt telefoons aan van klanten. Soms zijn het simpele weetjes, soms complexe vraagstukken. Sommige klanten gebruiken de software al jaren, anderen pas sinds gisteren. Voor jou is het een uitdaging om iedereen zo goed mogelijk te helpen.
 • Je legt de communicatie van en naar klanten in het supportsysteem vast en houdt de klanten pro-actief op de hoogte van de voortgang.
 • Complexere vraagstukken stem je intern af met je collega’s.
 • Je bezit een commerciële feeling en zet nieuwe verkoopkansen om in een opportuniteit.
 • Je speelt een onmisbare schakel tussen ontwikkelaars, projectmanagers, marketing en gebruikers. In samenwerking met de projectmanagers coördineer je mee het implementatietraject van de software. Steve Neels, Application specialist Quojob & Gripp sedert 2014
“We maken deel uit van een sterk groeiend bedrijf, waar je omringd bent met specialisten. Dankzij de open bedrijfscultuur en korte communicatielijnen kunnen we snel schakelen en op die manier snel onze klanten van antwoord dienen.” Het leukste? “De dankbaarheid bij de klanten op het moment dat je een klant uit de nood helpt. Het geeft enorme voldoening hun business continuïteit te kunnen bieden, door hen onmiddellijk van dienst te kunnen zijn. Jij bent dé held.” Eerlijk advies? “Een groot inlevingsvermogen hebben en je correct kunnen uitdrukken in beide landstalen is essentieel om de job goed te kunnen doen.”

Votre profil

Formation(s)

ÉtudeDomaineDescription
Bachelier professionnel//

Expérience(s) professionnelle(s)

DuréeSecteurDescription
6 mois//

Description libre

 • Complexe technische problemen overmaken aan specialisten (studies, onderzoek, onderhoud, ...)
 • Technisch opvolgen van de producten en hun ontwikkeling bij de klanten
 • Domein: Informatica en telecommunicatie
 • Technische problemen en vereisten van de klant analyseren
 • Een opleiding geven met betrekking tot de producten van het bedrijf
Teams en klanten begeleiden
 • De oplossingen en technische aanbevelingen bepalen en aan de klanten meedelen
 • Klanten informeren over de opgemerkte technische problemen, aan te brengen wijzigingen en uit te voeren herstellingen
 • Je hebt ervaring met ERP-software (voor de grafische industrie) en dankzij jouw grafische studies of praktijkervaring zijn druktechnische begrippen geen chinees.
 • Daarnaast heb je een (bedrijfs-) economische en commerciële feeling.
 • Je spreekt een aardig mondje Frans en je kunt je goed inleven in de situatie van de klant.
 • Je bent communicatief, analytisch en creatief en je weet als geen ander hoe je jouw kennis moet overbrengen.
 • Klantgerichtheid is jouw tweede naam.
 • Je woont bij voorkeur in een straal van 20 km rond Brugge.

Langue(s)

LangueNiveauDescription
FrançaisTrès bonne connaissance/
NéerlandaisTrès bonne connaissance/

Contrat

Régime de travail

Temps plein de jour

Type

A durée indéterminée

Salaire

Dataline biedt met deze functie een geweldige kans je digitale vaardigheden verder te ontwikkelen en ervaring op te doen op de supportafdeling bij een hip en trendy bedrijfWerken vanuit het ultramoderne kantoor te Brugge, betekent quasi filevrij woon-werkverkeer. Het kantoor is makkelijk bereikbaar (vlakbij afrit Loppem E40)Een voltijdse job met marktconform salaris inclusief eco- en maaltijdchequesDeel uitmaken van een booming bedrijf met internationale ambitiesEen no-nonsense werkomgeving, met vlakke structuur en directe toegang tot de bedrijfsleidingEen dynamische mix van collega-experten. Dataline DNA!Vers fruit & Nespresso koffieDrink op vrijdag en bruisend sfeer Dataline (dataline.eu) is Benelux marktleider in ERP-software voor de grafische industrie. Met meer dan 7000 gebruikers is Dataline met MultiPress & QuoJob ondertussen actief in 16 landen. Kijk op www.dataline.tv wat onze klanten vertellen over Dataline en z’n producten! Dataline heeft kantoren in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland met in totaal een 40-tal enthousiaste collega’s.

Contact

Nom du contact

Véronique Bauwens

Localité

-

Chaque jour, de très nombreuses offres d’emploi sont diffusées via le site web du Forem. Et des dizaines d’autres sites sont à ta disposition également. Pour sauvegarder des offres d’emploi ou pour créer un système d’alerte personnalisé sur base des critères de recherche qui te correspondent, tu dois disposer d’un compte sur le site du Forem. Pour le créer, c’est par ici.