Dernière modification : 20-09-2019

Référence

2696775

Description

Catégorie du métier

Infirmier en soins généraux

Secteur d'activité

Activités hospitalières

Lieu d'activité

DEINZE

Fonction

Als verpleegkundige binnen de Mobiele Equipe Spoed-Intensieve zorgen maak je afwisselend deel uit van de dienst intensieve zorgen en de dienst spoedgevallen. Je verleent zorg op een nauwkeurige en deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je werkt in een multidisciplinaire setting en streeft naar een goede communicatie en verstandhouding met alle partijen. Je staat borg voor een kwalitatieve en veilige patiëntenzorg.

Votre profil

Formation(s)

ÉtudeDomaineDescription
Bachelier professionnelServices m?dicaux et param?dicaux /

Expérience(s) professionnelle(s)

DuréeSecteurDescription
6 mois//

Description libre

  • Voor de activiteiten van het dagelijks leven en het comfort van de persoon met een zorgbehoefte instaan (opstaan, lopen, verzorging na een operatie, ...)
  • De klinische toestand van de persoon met een zorgbehoefte opvolgen (stabiliteit, excretie, gedrag, ...)
De evolutie van de klinische toestand met het interdisciplinair team bespreken
  • Het medisch afval en het herbruikbaar medisch materieel behandelen of laten behandelen (desinfecteren, ontsmetten, steriliseren)
  • De dossiers administratief opvolgen (aankomst en vertrek of overplaatsing van de persoon met een zorgbehoefte, archivering, ...) en de verpleegkundige verstrekkingen erin vermeldenJe bent bachelor in de verpleegkunde en je hebt de banaba Spoed/Intensieve zorgen gevolgd of je bent bereid deze te volgen. Je bent empathisch en discreet. Je bent een vlotte communicator en je stelt je flexibel op. Je bent leergierig en stressbestendig.

Langue(s)

LangueNiveauDescription
NéerlandaisBonne connaissance/

Contrat

Régime de travail

Autre régime

Type

A durée indéterminée

Salaire

Contract onbepaalde duur Gunstige prijzen in de cafetaria Groepsverzekering en hospitalisatieverzekering

Contact

Nom du contact

PETER GOETEYN

Localité

-

Chaque jour, de très nombreuses offres d’emploi sont diffusées via le site web du Forem. Et des dizaines d’autres sites sont à ta disposition également. Pour sauvegarder des offres d’emploi ou pour créer un système d’alerte personnalisé sur base des critères de recherche qui te correspondent, tu dois disposer d’un compte sur le site du Forem. Pour le créer, c’est par ici.