Dernière modification : 20-09-2019

Référence

2696802

Description

Catégorie du métier

Analyste informatique

Secteur d'activité

Sélection et fourniture de personnel

Lieu d'activité

HASSELT

Fonction

Dit is een unieke kans om deel uit te maken van een gemotiveerd team, met een waardige reputatie voor het leveren van krachtige producten. Voor de juiste persoon biedt deze rol veel ruimte voor loopbaanontwikkeling in een snel evoluerende en opwindende sector. Als iOS Developer maakt u deel uit van een team dat uw bijdrage aan het voortdurende succes van het productaanbod waardeert. Ze nemen vaak deel aan complexe ontwerp- en ontwikkelingsactiviteiten, omdat we worden uitgedaagd om producten van de volgende generatie te conceptualiseren. Hun capaciteiten als een wereldwijd innovatiebedrijf voor tv-ervaringen biedt klanten een nieuw niveau van inzicht voor nieuwe productervaringen, nieuwe toegang tot de markt en aanbevelingen voor consumentenproducten.

Votre profil

Formation(s)

ÉtudeDomaineDescription
MasterInformatique /

Expérience(s) professionnelle(s)

DuréeSecteurDescription
24 mois//

Description libre

  • Programmeren in een specifieke computertaal
  • Ontwikkelen van mobiele applicaties in een omgeving: iOS• Swift: de meeste van onze bestaande code is geschreven in Swift; U moet op uw gemak zijn met de belangrijkste functies van Swift. • Ruimtelijk redeneren: het vermogen om in 3D te denken en de ruimtelijke relaties tussen objecten te visualiseren, is van cruciaal belang voor succesvolle app-ontwikkelaars. Simpel gezegd, wanneer u interfaces ontwerpt voor apparaten zoals de iPhone, Apple Watch of de nieuwe Apple TV, moet u op de hoogte zijn van hoe gebruikers omgaan met uw toepassing. Dus je moet:
1. begrijp de soorten besturingselementen/ingangen die beschikbaar (en populair) zijn voor de verschillende platforms, en
2. wees een gebruiker van de apparaten die u target, zodat u erover kunt beredeneren! Hoewel sommige mensen dit vermogen op meer natuurlijke wijze kunnen aantonen, wees gerust dat het een aangeleerde vaardigheid is, en kan worden beheerst door oefening en door het bouwen van echte projecten. • Ontwerprichtlijnen: succesvolle iOS-apps zijn bekend en bewonderd omdat ze uiterst intuïtief zijn. De reden hiervoor is dat deze apps voldoen aan een reeks strenge ontwerprichtlijnen. Hoe gegevens worden opgeslagen en weergegeven voor de gebruiker, worden op zeer specifieke manieren afgehandeld. Om je eigen intuïtieve apps te bouwen, moet je deze ontwerppatronen kennen en begrijpen. MVC (Model-View-Controller): dit is de hoeksteen van elke iOS- of OSX-app en definieert hoe gegevens worden opgeslagen, hoe deze aan de gebruiker worden gepresenteerd en hoe deze wordt bijgewerkt als reactie op gebruikersinteracties.
° Delegate-patroon: dit is een heel gebruikelijke manier om informatie door te geven tussen objecten in Cocoa (één afzender, één ontvanger)
° Meldingen: een andere veelgebruikte manier om informatie door te geven (een afzender, meerdere ontvangers) • Netwerken: om het belang van netwerken voor app-ontwikkeling te begrijpen, moet u eerst een app op uw telefoon proberen te bedenken die geen interactie heeft met internet. Kun je er een bedenken? De kans is groot dat je het niet kunt, of het duurde een beetje om er een te bedenken, want bijna elke app waarmee we communiceren, praat op de een of andere manier met het web. Daarom is het van cruciaal belang dat u begrijpt hoe u gegevens van het netwerk kunt verzenden en ontvangen. Hoe dit wordt gedaan is door iets dat gewoonlijk JSON wordt genoemd, wat staat voor JavaScript Object Notation. Dat klinkt misschien ingewikkeld als je niet bekend bent, maar het is een echt standaardformaat dat eigenlijk vrij eenvoudig is. • Grand Central Dispatch: in het algemeen bekend als GCD, is Grand Central Dispatch wat u in staat stelt om wat concurrency wordt genoemd toe te voegen aan uw apps, waardoor het mogelijk wordt om meerdere taken tegelijkertijd uit te voeren. • Git en BitBucket: effectief gebruik van versiebeheer is een belangrijke en nuttige vaardigheid voor elke ontwikkelaar die aan langlevende (of zelfs voor een leven met een gemiddelde levensduur) projecten werkt en essentieel is voor het werken met teams.

Langue(s)

LangueNiveauDescription
AnglaisTrès bonne connaissance/
NéerlandaisTrès bonne connaissance/

Contrat

Régime de travail

Temps plein de jour

Type

A durée indéterminée

Salaire

Ze betalen je een marktconform loon en je krijgt toegang tot verschillende extra-legale voordelen zoals pensioen- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, gsm-abo, laptop, wagen, onkostenvergoeding, extra verlof…

Contact

Nom du contact

Mevr. Laurence Vandenput

Localité

-

Chaque jour, de très nombreuses offres d’emploi sont diffusées via le site web du Forem. Et des dizaines d’autres sites sont à ta disposition également. Pour sauvegarder des offres d’emploi ou pour créer un système d’alerte personnalisé sur base des critères de recherche qui te correspondent, tu dois disposer d’un compte sur le site du Forem. Pour le créer, c’est par ici.