Dernière modification : 07-07-2020

Référence

3344637

Description

Catégorie du métier

Responsable commercial

Secteur d'activité

Commerce; réparations automobile et d'articles domestiques

Lieu d'activité

ANVERS [PROVINCE]
FLANDRE ORIENTALE
LIMBOURG

Fonction

Rogon wil in Europa dé autoriteit worden op het gebied van interieurtextiel. De onderneming levert de meest modieuze collecties onder het merk Dutch Decor en biedt haar klanten een onderscheidende meerwaarde. Door nieuwe producten en concepten te introduceren wil Rogon preferred partnerships ontwikkelen en haar leidende positie verder uitbouwen. In de Benelux en ook in Europa.

In deze dynamische rol ben je de ondernemer in jouw eigen regio. Op basis van jouw marktanalyse en creatieve ideeën ontwikkel je een gedegen verkoopplan. Dit plan staat aan de basis van jouw succes en ga je uitvoeren in nauwe samenwerking met het Sales en Category Management Team.
Tot je (potentiële) klanten behoren winkeliers en retailketens in de segmenten Wonen, Tuin, Meubel, Discount, Supermarkt en Doe-Het-Zelf. Voor hen ben je een echte partner. Je denkt namelijk als een retailer en begrijpt als geen ander wat category management, winkelpresentatie en schaprendement betekenen. Je identificeert klantspecifieke (omnichannel) mogelijkheden, adviseert klanten over de nieuwste trends en vergroot de penetratie van alle productgroepen bij je klanten. Zo verbeter je jouw positie bij bestaande klanten en leg je de basis voor langdurige partnerships.
Daarnaast ga je actief op zoek naar nieuwe klanten die je met een doeltreffende pitch overtuigt van de toegevoegde waarde van Rogon. Deze nieuwe klanten bouw je doortastend en klantgedreven verder uit tot mooie partnerships.
Je rapporteert in deze rol aan de Sales Manager, tevens je sparringpartner en (Key) Accountmanagement coach. Daarnaast werk je nauw samen met de Binnendienst en de andere Accountmanagers. Samen zorgen jullie ervoor dat de groeiambities (verdubbeling van de omzet in ongeveer 3 jaar) gerealiseerd worden!

Votre profil

Expérience(s) professionnelle(s)

DuréeSecteurDescription
24 mois//

Description libre

  • Bachelor werk- en denkniveau;
  • Succesvolle ervaring als Accountmanager (bij voorkeur in interieur);
  • Natuurlijk salesmanship en (Key) Accountmanagement professional;
  • Ondernemend, resultaatgericht en een echte teamspeler;
  • Idealiter woonachtig in de driehoek Antwerpen - Gent - Brussel en vloeiend tweetalig;
  • Een netwerk in je regio is een sterke pré.

Contrat

Régime de travail

Temps plein de jour

Type

A durée indéterminée

Commentaire

Début du contrat : au plus vite