Dernière modification : 27-10-2020

Référence

3459391

Description

Catégorie du métier

TECHNICIENS DE PREPARATION DE LA PRODUCTION TECHNICIENS DE PREPARATION DE LA PRODUCTION

Secteur d'activité

Tous les secteurs

Lieu d'activité

FLANDRE ORIENTALE
BRABANT FLAMAND

Fonction

Het dynamisch bedrijf is actief in elektrische installaties. Dit kan gaan over zonnepanelen, laadpalen, warmtepompen, .. De afgelopen jaren zijn ze sterk gegroeid, en ze blijven ambitieus!
Als technisch bediende elektriciteit krijgt u bij onze klant de keuze om als inspecteur, technisch opmeter of als planningsmedewerker aan de slag te gaan.
In de functie van technisch opmeter bent u dagelijks op de baan en gaat u langs bij verschillende particulieren klanten. U voert de opmetingen uit en maakt nadien de technische werkdocumenten op. Daarnaast gaat u ook zelf actief aan de slag en voert u kleine onderhoudswerken uit aan de technische installaties.
Werkt u liever als inspecteur? In deze functie zal u instaan voor de technische keuringen van allerhande elektrische installaties. Dit gaat over zowel residentiele als industriele elektriciteit. Ook hier bent u steeds op de baan om de inspecties uit te voeren.
Zijn planning en administratie eerder uw sterke eigenschappen? Dan biedt onze klant u de mogelijkheid om aan de slag te gaan op de afdeling Planning. Hier bent u verantwoordelijk voor het inplannen van de afspraken van de inspecteurs. U staat hiervoor met zowel de klant als de inspecteurs in rechtstreeks contact. Daarnaast bent u ook verantwoordelijk voor enkele administratieve taken, zoals facturatie, klassement en bestandsbeheer.

Votre profil

Expérience(s) professionnelle(s)

DuréeSecteurDescription
24 mois//

Description libre

U beschikt over een middelbaar diploma Elektriciteit of hebt reeds een gelijkwaardige ervaring opgedaan.
U spreekt Nederlands en voor de planningsfunctie spreekt u ook vlot Frans.
U kan vlot zelfstandig werken en leert graag bij.
U beschikt over uw rijbewijs.

Contrat

Régime de travail

Temps plein de jour

Type

A durée indéterminée

Commentaire

Début du contrat : au plus vite